GRCcontrol video: Wat te doen als je een middel niet kunt ontkoppelen van een proces?

GRCcontrol video: Wat te doen als je een middel niet kunt ontkoppelen van een proces?

In deze video laten we zien wat je moet doen als je een middel niet kunt ontkoppelen van een proces. Er is in dat geval namelijk een middelanalyse uitgevoerd over dit desbetreffende middel als onderdeel van een proces. Wanneer de middelanalyse is verwijderd, is het wel mogelijk om het middel te ontkoppelen van het proces. Dit doe je door naar de middelanalyses te gaan en met CTRL op de desbetreffende analyse te klikken en vervolgens op de knop 'Verwijderen'. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact op met onze servicedesk 0570 - 621 934.